• Global offices

Fortsatte muligheder for udvikling
Designet eksklusivt til Insights Practitioners

Disse virtuelle live-læringsworkshops er specifikt designet til at opmuntre Insights Discovery Practitioners til at tackle de centrale udfordringer, som virksomheder står over for, og til at udvikle teorien forbundet med disse udfordringer ved at anvende den viden, du har opnået under din akkreditering.

Udbytte af Insights Discovery Live Learning Workshops

  • Få praktiske tips og tricks til at skabe læringsprogrammer med stor effekt.
  • Kom i dialog med andre Practitioners og del idéer.
  • Mulighed for læring og udvikling.
  • På alle workshops vil det være muligt at stille spørgsmål og få svar.

Beskrivelser af Insights Discovery Live Learning Workshop

Thriving Through Change er et fleksibelt, modulopbygget læringsprogram, som virksomheder og deres medarbejdere kan bruge til at komme godt igennem forandringer og transitionsprocesser.

Programmet består af fire moduler med tilhørende digitalt læringsmateriale, og det kan både afvikles som et samlet halvdagsforløb eller i separate moduler.

I programmet bruger deltagerne deres Insights Discovery-profil til at udvikle en større opmærksomhed om egne
og andres præferencer i forhold til at navigere igennem en forandringsproces.

På denne Live Learning Event præsenterer vi dig for materialet, viser dig hvordan det bruges, og hvordan du kan anvende det overfor dine medarbejdere og kunder.

Eventet afholdes på dansk og al materiale til Thriving Through Change foreligger på dansk og er tilgængeligt på Insights Connections.

Managing Self for Performance er et læringsforløb, der understøtter brugen kapitlet Ledelse i Insights Discovery Personprofilen. Læringsforløbet kan enten bruges som ét sammenhængende forløb eller som flere mindre forløb. Uanset hvad er formålet, at deltagerne får noget værdifuldt ud af deres personprofil.

På dette Live Learning Event præsenterer vi dig for programmet og viser dig, hvordan du afvikler og faciliterer et forløb for dine medarbejdere, kunder eller kolleger baseret på Managing Self for Performance.

Eventet afholdes på dansk, og al materiale til Managing Self for Performance er tilgængeligt på dansk på Insights Connections.

Hold øje med vores nye Live Learning Workshop Calender der lanceres i januar 2024.