Globale afdelinger

Globale afdelinger

Visit this country's website Se alle globale afdelinger
closeclose

Du er nu en Insights Discovery® Licensed Practitioner


Vi ønsker at støtte din succes som Insights Practitioner og har designet dette websted for at hjælpe dig med at bygge videre på din læring og lede dig gennem begyndelsen af din Insights rejse.

Her finder du:

  • Inspiration til dit videre arbejde med Insights
  • Adgang til ressourcer, der er relevante for dig som Insights Licensed Practitioner

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på denmark@insights.com eller kontakte din Insights Account Manager. Klik på modulerne herunder for at finde ud af mere:

 

Partner Hub

Partner Hub på Connections

Hub'en er designet til at samle alt, du behøver for at få succes med Insights. Infrmation, nyheder og de direkte links til salg- og marketingmaterialer. 

Gå til Partner Hub på Connections

10Artboard 13-100


Sådan begår du dig som LP'er

Herunder finder du vores etik og kodeks for Insights Discovery-akkrediterede. Du finder også vores marketing- og brandguidelines, hvor du bl.a. kan få hjælp og inspiration til at udvikle din forretning.

Se vores etiske kodeks her

Gå til Marketing og Brandguidelines  

 

104Artboard 14-100


Databeskyttelsesvilkår

Vi opfordrer dig kraftigt til at læse ’Vilkår og betingelser’ samt gennemgå følgende e-modul om databeskyttelse for at sikre, at du er klar over dit ansvar i forbindelse med databeskyttelse 

Gå til vores GDPR informationsside
Politik for Insights Discovery EvaluatorGå til vilkår og betingelser

ILL_048_Woman-with-profiles-and-stopwatch


Insights Online

Vi tilbyder vores akkrediterede practitioners adgang til vores web-baserede system for profiladministration, Insights Online. 


Læs mere om Insights Online her
Sådan opretter du dig
Se introduktionsvideoer her

ILL_164_Four-people-on-a-mat-(ILD)


Startpakker

For at give dig størst mulig chance for succes som nyakkrediteret i Insights Discovery har vi sammensat en startpakke til dig, der indeholder alle de materialer, du skal bruge til at holde din første workshop.

Se vores lille startpakke her
Se vores store startpakke her

 

ILL_074_Conversation-with-blocks-upside-down-(D)

 


Priser, units og materialer

For at bestille units eller materialer kan du kontakte din Insights kontaktperson eller vores Customer Service Team på denmark@insights.com eller (+45) 72 345 900.


104Artboard 18-100

Live Learning Workshops

Besøg vores tilmeldingsside til vores danske Live Learning Workshops, hvor du kan få et overblik over virtuelle såvel som fysiske workshops, som du gratis kan deltage i som en del af din Insights licens. 

Se Live Learning Workshops

TEDI_rebrand-3


Insights Connections

Connections er beregnet til at hjælpe dig på din rejse med Insights Discovery. Connections er fyldt med nyttige dokumenter og undervisningsmaterialer. 

Gå til Connections 

 

 

10Artboard 26-100


Learning Bites

Learning Bites er on demand læring med viden og inspiration forankret i Insights værktøjerne, igennem et sammenspil af artikler, nye materialer og læringsvideoer af en varighed på 5-10 minutter. Gennem Learning Bites gør vi vores for at sikre, at du føler dig tryg og godt klædt på, og at du har en høj kvalitet i leverancen af workshops såvel som en-til-en tilbagemeldinger.

Gå til siden for Insights Learning Bites

 

104Artboard 22-100


Dit Practitioner-netværk

Bliv en del af Insights Danmarks Licensed Practitioner LinkedIn-gruppe, der fungerer som en vidensportal for Insights Practitioners i Danmark og har til formål at fremme videndeling blandt akkrediterede i Discovery-systemet. 

Gå til LinkedIn Licensed Practitioner gruppen 

10Artboard 25-100 (1)


Webinars

Gå ind og se eller gense globale webinars der dækker en lang række Insights Discovery emner.

Se eller gense vores afholdte webinars her

 

10Artboard 23-100


Kontakt

Ved bestilling af units, profiler og andre fysiske materialer kontakt vores Customer Service Team på denmark@insights.com 

Ved spørgsmål vedrørende din akkreditering og andre learning events kontakt vores team på denmark@insights.com eller tlf.: (+45) 72 345 900.